NaslovnicaVijestiKimmich o utakmici protiv Dinama: I vi biste platili kartu za ovakvu...

Kimmich o utakmici protiv Dinama: I vi biste platili kartu za ovakvu utakmicu, zar ne?

Dinamo je katastrofalno ušao u novu sezonu Lige prvaka. Izabranici trenera Sergeja Jakirovića izgubili su na Allianz Areni u Münchenu od favoriziranog Bayerna rezultatom 9:2. Četiri pogotka za Bavarce postigao je Harry Kane, dva Michael Olise, a po jedan Raphael Guerreiro, Leroy Sane i Leon Goretzka.

Nakon utakmice, veznjak Bayerna Joshua Kimmich dao je izjavu. “I vi biste platili kartu za ovakvu utakmicu, zar ne?”, rekao je Kimmich njemačkim medijima, pa nastavio:

“Siguran sam da su navijači uživali. Na tribinama se moglo vidjeti da smo željeli zabiti još golova. U prvom poluvremenu smo zasluženo vodili i imali kontrolu nad igrom. U drugom poluvremenu smo malo popustili, što je Dinamu omogućilo da se približi izjednačenju. No, osim tih nekoliko minuta, ovo je bila vrhunska utakmica.”

Kimmich je naglasio kako je svaki bod i pogodak izuzetno važan, s obzirom na to da u novom formatu Lige prvaka nije siguran koliko će bodova biti potrebno za prolazak u nokaut-fazu. Podsjetimo, od ove sezone Liga prvaka, kao i ostala UEFA-ina natjecanja, igraju se prema novom, proširenom formatu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!