NaslovnicaVijestiJuventusov Twitter profil hakiran: Pojavila se lažna vijest o transferu igrača iz...

Juventusov Twitter profil hakiran: Pojavila se lažna vijest o transferu igrača iz Real Madrida

Torinski Juventus je danas objavio dolazak turskog veznjaka Arde Gulera u svoje redove. Naglasili su da je jedan od nadolazećih talenata europskog nogometa postao dio Juventusove obitelji te da su spremni zajedno ispisati povijest.

“Dobrodošao u Juventus Arda Güler! Nadolazeća zvijezda europskog nogometa sada je dio naše obitelji. Spremni smo da pravimo povijest zajedno”, objavljeno je na službenom Twitter profilu Stare dame.

Međutim, kasnije je potvrđeno da je Juventusov profil na ovoj društvenoj mreži bio hakiran te da transfer Turčina u Torino nije stvaran. Ardi je ovo druga sezona u Real Madridu, gdje je odigrao deset utakmica za Los Blancose, ali još uvijek nije postigao pogodak.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!