NaslovnicaVijestiJuventus u šoku nakon velike pobjede, jedan od ključnih igrača ostaje izvan...

Juventus u šoku nakon velike pobjede, jedan od ključnih igrača ostaje izvan terena do kraja sezone

Pobjedu Juventusa nad Leipzigom u Ligi prvaka (2:3) zasjenila je vijest da su zbog ozljede do kraja sezone ostali bez jednog od ključnih igrača Gleisona Bremera. Brazilac je bio prisiljen napustiti teren nakon samo šest minuta igre zbog problema s lijevim koljenom, koje je ozlijedio u duelu s Loisom Opendom, a prve sumnje na težinu ozljede, nažalost, su potvrđene.

Bremer je ozlijedio prednje križne ligamente, zbog čega će morati na operaciju, što znači da je njegova sezona završena. Oporavak se procjenjuje na šest do osam mjeseci, što predstavlja veliki udarac za Juventusove ambicije u borbi za naslov. U njegovoj odsutnosti, očekuje se da će Gati i Kalulu činiti centralni par stopera, pri čemu bi Francuz trebao imati prednost pred Danilom.

Koliko je Bremer važan za Juventus, pokazuje činjenica da Stara dama nije primila nijedan pogodak u prvih šest kola Serie A dok je on bio na čelu obrane. Na istoj utakmici ozlijedio se i Nico Gonzales, koji će zbog problema s butnim mišićem izbivati s terena nekoliko tjedana.

Najnovije vijesti

Crnogorac žestoko kažnjen zbog ujedanja protivnika

0
Crnogorski nogometaš Milutin Osmajić dobio je strogu kaznu nakon što je izazvao incident na utakmici engleskog Championshipa između njegovog Prestona i Blackburna. Osmajić je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!