NaslovnicaVijestiJuventus posvetio objavu Mandžukiću uoči susreta s Napolijem, navijači oduševljeni

Juventus posvetio objavu Mandžukiću uoči susreta s Napolijem, navijači oduševljeni

Juventus danas u 18 sati igra protiv Napolija u petom kolu Serie A. Torinski tim trenutno zauzima šesto mjesto s osam bodova, dok je Napoli na trećem mjestu s bodom više. Uoči susreta, Juventus se oglasio na društvenim mrežama posebnim videom, prisjetivši se pogodaka Marija Mandžukića protiv Napolija 29. rujna 2018. u Serie A.

Napoli je tada poveo preko Driesa Mertensa u desetoj minuti, no Mandžukić, miljenik navijača Juventusa, brzo je odgovorio. Postigao je golove u 26. i 49. minuti, a pobjedu je u 76. minuti potvrdio Leonardo Bonucci. Juventusovi navijači iskoristili su ovaj video kako bi još jednom izrazili svoju ljubav prema hrvatskom ofenzivcu.

Mandžukić je nosio dres Juventusa od ljeta 2015. do ljeta 2019. godine. Tijekom tog perioda osvojio je četiri naslova Serie A, tri talijanska kupa i jedan superkup. U 162 odigrane utakmice postigao je 44 gola, a navijači su ga posebno voljeli zbog njegove neumorne borbenosti u svakoj utakmici.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!