NaslovnicaVijestiJuventus dovodi pojačanje iz MLS-a!

Juventus dovodi pojačanje iz MLS-a!

Juventus je u pregovorima za potpisivanje mladog igrača Dallasa Bryana Reynoldsa, prema uvaženom novinaru Fabriziju Romanu.

Juventus dovodi

Talijanski gigant se bori sa Club Bruggeom i Romom za potpis desnog beka, koji je postao Dallasov najmlađi igrač ikada u studenom 2016. godine kada je potpisao svoj prvi ugovor sa prvom momčadi.

Prema Romanu, za igrača nije postignut dogovor, ali pregovori se nastavljaju.

Sada 19-godišnjak, Reynolds je u rujnu potpisao novi četverogodišnji ugovor sa klubom iz MLS-a, što znači da onaj tko ga može namamiti iz Sjedinjenih Država vjerojatno neće proći jeftino.

Da je Juventus bio uspješan, vjerojatno bi ga tada posudili kako bi stekao neko iskustvo – izvještajima koji Cagliarija povezuju sa takvim potezom.

Juventus je nedavno postigao određeni uspjeh sa mladim igračima iz SAD-a, a potpisivanje Westona McKennieja iz Schalkea pokazalo se mudrim potezom.

McKennie je ove sezone za Juventus upisao 15 nastupa na svim natjecanjima, postigavši dva pogotka. Uglavnom igra u veznom redu, ali poznato je da je u prošlosti igrao u obrani.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!