NaslovnicaVijestiJurgen Klopp otkriva tko je po njemu glavni favorit Europskog prvenstva

Jurgen Klopp otkriva tko je po njemu glavni favorit Europskog prvenstva

Bivši menadžer Liverpoola Jurgen Klopp vjeruje u njemačku reprezentaciju, ali smatra da bi Španjolska mogla postati novi prvak Europe. Nakon što je u svibnju napustio Liverpool nakon devet godina, Klopp sa suprugom Ullom uživa u blagodatima života na Mallorci, daleko od stresa trenerskog posla.

“Cijeli život sam sanjao o kući na jugu. Sviđa mi se vrijeme, klima, sviđaju mi ​​se ljudi. Ima puno stvari koje mi se sviđaju ovdje”, rekao je njemački izbornik prošlog mjeseca za njemački tabloid Bild.

Klopp, naravno, prati i Europsko prvenstvo te je istaknuo svoje favorite. “Njemačka je dobra, Francuska je dobra, Engleska će biti bolja, definitivno”, rekao je i dodao tko bi mogao ići do kraja: “Trenutno se čini da Španjolska to može.”

U četvrtfinalu će 5. srpnja u Stuttgartu igrati Njemačka i Španjolska. U preostalim susretima snage će odmjeriti Francuska – Portugal, Engleska – Švicarska i Nizozemska – Turska.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!