NaslovnicaVijestiJose Mourinho: Sudac mi je rekao nešto nevjerojatno – zato je među...

Jose Mourinho: Sudac mi je rekao nešto nevjerojatno – zato je među najboljima na svijetu

Fenerbahče i Manchester United odigrali su neriješeno 1:1 u Istanbulu u trećem kolu Europa lige. United je poveo u 15. minuti golom Christiana Eriksena, dok je za izjednačenje i podjelu bodova pogodak postigao Youssef En Nesyri u 49. minuti. Hrvatski golman Dominik Livaković branio je za tursku momčad, koja je susret završila bez glavnog trenera na klupi.

Jose Mourinho dobio je crveni karton u 59. minuti nakon žestokih prosvjeda zbog situacije u kojoj je glavni sudac Clement Turpin odlučio ne dosuditi kazneni udarac za start Manuela Ugartea nad Brightom Osayi-Samuelom. Umjesto da njegova momčad dobije penal, Mourinho je isključen.

Nakon utakmice, Mourinho je dao izjavu za TNT Sports, rekavši na upit o spornoj situaciji da “o tome ne želi govoriti”. Kada su ga dodatno “pritisnuli”, Portugalac je odgovorio: “Sudac mi je rekao nešto nevjerojatno. Tvrdio je da je istovremeno mogao pratiti situaciju u kaznenom prostoru i moje ponašanje uz liniju. Čestitam mu jer je to apsolutno nevjerojatno.

Tijekom utakmice, koja se odvija u velikom tempu, on je imao jedno oko na igru, a drugo na klupu i moje reakcije. To je njegovo objašnjenje, i zato je jedan od najboljih sudaca na svijetu”, sarkastično je komentirao Mourinho. Njegova momčad sada ima pet bodova u Europa ligi, dok United ima tri.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!