NaslovnicaVijestiJose Mourinho planira prvi značajan transfer u Feneru: Cilja na talenta iz...

Jose Mourinho planira prvi značajan transfer u Feneru: Cilja na talenta iz Real Madrida

Nakon odlaska iz Rome, Jose Mourinho brzo je pronašao novi posao. Slavni Portugalac stigao je u Istanbul gdje će kao trener Fenerbahčea zarađivati godišnju plaću od 10 milijuna eura.

Mourinho je potpisao dvogodišnji ugovor, a jedan od njegovih prvih koraka u istanbulskom velikanu bio je kontaktiranje njegovog bivšeg kluba Real Madrida kako bi uvjerio upravu da pošalju Ardu Gulera (19) na posudbu.

Jedan od najizrazitijih turskih talenata u povijesti lani je napustio Fenerbahče i pridružio se Real Madridu, potpisavši šestogodišnji ugovor. Međutim, mladi ofenzivac nije uspio dobiti značajnu minutažu u Madridu, djelomično zbog jake konkurencije, a djelomično zbog čestih ozljeda. Iako je igrao samo deset utakmica u ligi, postigao je impresivnih šest golova za samo 373 minute provedene na terenu.

Budući da će Kylian Mbappe i Endrick od iduće sezone pojačati ionako veliku konkurenciju u Realovom napadu, jasno je da će se Guler teško izboriti za minutažu kod Ancelottija. Zbog toga je, kako pišu španjolski mediji, Mourinho kontaktirao Real i predložio da se Guler vrati u Fener na posudbu do kraja sezone.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!