NaslovnicaVijestiJoš ima nade za Hrvatsku: Kladionice su postavile koeficijent za prolaz

Još ima nade za Hrvatsku: Kladionice su postavile koeficijent za prolaz

Hrvatska reprezentacija odigrala je neriješeno 1:1 protiv Italije u posljednjem kolu skupine B Europskog prvenstva. Završili su na trećem mjestu s dva osvojena boda i sada imaju samo teoretske šanse za prolazak u osminu finala. Hrvatska je povela u 55. minuti zahvaljujući golu Luke Modrića, ali u osmoj minuti sudačke nadoknade, u zadnjem napadu utakmice, Mattia Zaccagni šokirao je momčad Zlatka Dalića i postigao pogodak za prolazak Italije.

Hrvatska može proći dalje samo kao jedna od četiri najbolje trećeplasirane ekipe, no za to joj se mora poklopiti nekoliko rezultata. Danas Engleska mora pobijediti Sloveniju s najmanje tri gola razlike, a Danska mora svladati Srbiju. Zatim u srijedu Turska mora pobijediti Češku, a Portugal Gruziju.

Analitičari i statističari platforme Football Meets Data izračunali su da je šokantan rasplet skupine bio okrutan prema Hrvatskoj. Naime, Hrvatska je do posljednjeg napada Italije na samom kraju duge nadoknade imala 4 boda i definitivno prošla skupinu kao drugoplasirana. Posljednjim šutom na utakmici šanse Hrvatske za prolazak skupine pale su sa 100 na samo 2 posto.

Kada pogledamo koeficijente koje kladionice nude za ovakav rasplet, jasno je da oni koji vjeruju u čudo mogu dobro zaraditi. Koeficijent na pobjedu Engleske s tri gola razlike je 4.00, na pobjedu Danske protiv Srbije je 2.35, na pobjedu Portugala protiv Gruzije je 1.40, a na pobjedu Turske protiv Češke je 2.80. Ukupni koeficijent iznosi 36.848, što znači da bi na uloženih 100 eura dobitak iznosio 3.648,80 eura.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!