NaslovnicaVijestiJoan Laporta: Real igra jako prljavo, pobjeđuje uz pomoć sudaca

Joan Laporta: Real igra jako prljavo, pobjeđuje uz pomoć sudaca

U razgovoru za Barca One, Joan Laporta je komentirao nedavno završenu sezonu, a posebno se osvrnuo i na Real Madrid. Sezona 2023./24. je za Barcelonu bila izrazito neuspješna. Španjolski naslov nije obranjen, s razlikom od 10 bodova iza prvaka Reala, koji ih je također pobijedio (4:1) u finalu španjolskog superkupa. Barcelona je ispala iz Kupa kralja već u četvrtfinalu protiv Athletica, a isto se dogodilo i u Ligi prvaka, iako su pobijedili PSG u gostima u prvoj utakmici.

Real je osvojio La Ligu i Ligu prvaka. Međutim, predsjednik Barcelone ne smatra da bi se zbog toga trebao hvaliti:

“Real? Iako su pobjede i trofeji važni, nije prihvatljivo koristiti bilo koja sredstva kako bi se do njih došlo. Takvi postignuti uspjesi gube na vrijednosti. Real igra vrlo prljavo, a sudačke odluke uvijek idu u njegovu korist.”

Laporta je objasnio: “Real je igrao vrlo prljavo protiv nas u slučaju Negreira, optužujući nas bez dokaza da smo kupovali suce i utakmice. Također, skandalozno je što Real radi na svojoj klupskoj televiziji, objavljujući prije utakmica videozapise protiv sudaca tih utakmica. Time mijenjaju tezu i povijest, jer klub koji suci tradicionalno favoriziraju tvrdi da oni zapravo rade za Barcelonu. Ne mogu to dokazati jer nismo to radili. Želimo da Barcelona čisto dobije svaku utakmicu i Ligu prvaka.”

Predsjednik Barcelone također je komentirao dolazak Kyliana Mbappéa u Real, ističući: “Što se tiče Mbappéovog prelaska u Real, više vjerujem u Barcinu filozofiju koja je usmjerena na stvaranje talenata u našoj akademiji La Masiji.”

Najnovije vijesti

Gary Neville izrazio nezadovoljstvo zbog imenovanja novog izbornika Engleske

0
Gary Neville, bivši engleski reprezentativac s 85 nastupa, istaknuo je svoje razočaranje zbog činjenice da je vodeća pozicija u engleskoj reprezentaciji ponovno dodijeljena stranom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!