NaslovnicaVijestiJedan od najboljih napadača u Europi na meti Bayerna i Borussije. Vrijedi...

Jedan od najboljih napadača u Europi na meti Bayerna i Borussije. Vrijedi samo 17.5 milijuna eura!

Napadač Stuttgarta, Serhou Guirassy, postao je predmet žestokog interesa minhenskog Bayerna i dortmundske Borussije, kako izvještava ugledni njemački list Bild. Ova dva velikana njemačkog nogometa žele dovesti ovog hit napadača, koji je ove sezone zasjao u dresu Stuttgarta.

Guirassy je drugi strijelac Bundeslige, tik iza Harryja Kanea iz Bayerna, s impresivnih 27 golova postignutih u isto toliko odigranih utakmica ove sezone.

Bayern vidi 28-godišnjeg napadača kao potencijalnu zamjenu za Erica Maxima Choupo-Motinga, dok je za Dortmund on prioritet, imajući u vidu njegovu izvanrednu formu koja ga čini jednim od najboljih napadača u cijeloj Europi.

Fabrizio Romano je u listopadu 2023. godine otkrio da Guirassy u svom ugovoru ima klauzulu koja mu omogućava napuštanje kluba za 17,5 milijuna eura.

Rođen u Arlesu, Guirassy je svoje nogometne korijene gradio u mladim selekcijama Francuske, no 2022. godine odlučio je igrati za reprezentaciju Gvineje, za koju je do sada postigao tri gola u 16 odigranih utakmica.

U svojoj karijeri, Guirassy je igrao za nekoliko francuskih klubova, poput Laval, Lillea, Auxerrea, te Kölna, a zatim je prešao u Amiens i na kraju u Rennes. Nakon sezone provedene u Stuttgartu kao posuđeni igrač, klub ga je otkupio za devet milijuna eura 2023. godine.

Trenutno se Guirassy procjenjuje na 40 milijuna eura, a ugovor s Stuttgartom vezuje ga do ljeta 2026. godine.

Najnovije vijesti

Gary Neville izrazio nezadovoljstvo zbog imenovanja novog izbornika Engleske

0
Gary Neville, bivši engleski reprezentativac s 85 nastupa, istaknuo je svoje razočaranje zbog činjenice da je vodeća pozicija u engleskoj reprezentaciji ponovno dodijeljena stranom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!