NaslovnicaVijestiJan Oblak doveo Ronalda do suza, Portugalac emotivno izjavio: Ovo je moj...

Jan Oblak doveo Ronalda do suza, Portugalac emotivno izjavio: Ovo je moj posljednji Euro

Cristiano Ronaldo je na kraju proslavio pobjedu protiv Slovenije, no cijela utakmica za njega je bila prava noćna mora jer ga je protivnički vratar Jan Oblak doveo do suza. Ronaldo je tijekom cijele utakmice pokušavao postići gol, ali nije išlo po planu. Četiri puta je izvodio slobodne udarce, izašao sam na slovenskog vratara, no Oblak je svaki put bio uspješniji.

“Kap koja je prelila čašu” stigla je u prvom od dva produžetka kada je sudac Daniele Orsato dosudio jedanaesterac za Portugal. Ronaldo je preuzeo odgovornost, no Oblak je ponovno fantastično obranio. Nakon promašenog jedanaesterca slavni Portugalac bio je shrvan emocijama i nije mogao sakriti suze na sredini travnjaka u Frankfurtu.

No, prilikom izvođenja jedanaesteraca, koji su na kraju odlučili tko će proći u četvrtfinale Europskog prvenstva, Ronaldo je ponovno preuzeo odgovornost i konačno svladao Oblaka. Nakon pogotka, ispričao se portugalskim navijačima. Nakon utakmice se oglasio i službeno objavio da se ovog ljeta oprašta od europskih prvenstava, potvrdivši da mu je ovo posljednji nastup na Euru.

“Ovo će biti moje posljednje Europsko prvenstvo, naravno. Ali nisam dirnut zbog toga, već zbog entuzijazma. Bilo mi je žao navijača. Uvijek ću dati sve od sebe za ovaj dres, promašio ili ne. I radit ću to cijeli život jer morate preuzeti odgovornost”, rekao je Ronaldo.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!