NaslovnicaVijestiJakirović odgovorio nakon što mu je Bjelica posvetio osvojen bod protiv Monaca

Jakirović odgovorio nakon što mu je Bjelica posvetio osvojen bod protiv Monaca

Nenadu Bjelici malo je nedostajalo da i u svom drugom mandatu u Dinamu prvi meč u glavnoj fazi Lige prvaka okruni velikom pobjedom. Prije pet godina na Maksimiru je deklasirao Atalantu rezultatom 4:0, a sada je do samog kraja utakmice protiv Monaca vodio 2:0. Ipak, završilo je remijem 2:2.

Bjelica je oduševio gestom nakon izgubljene pobjede, posvetivši uspjeh svom prethodniku. Sergej Jakirović dobio je otkaz nakon katastrofalnog poraza od Bayerna u prvom kolu Lige prvaka, kada je Dinamo izgubio 9:2, što je najteži poraz u povijesti kluba.

Nakon remija protiv Monaca, stručni komentator Tomislav Ivković upitao je Bjelicu ima li Jakirović zasluge za ovaj rezultat. Bjelica je odgovorio: “Najveće zasluge idu njemu. On je pripremao ovu momčad, selektirao i trenirao igrače. Bez njega ne bih mogao voditi ovu ekipu.”

Nedugo nakon toga, Jakirović je javno odgovorio Bjelici putem Instagrama. Objavio je dvije story objave – u prvoj je podijelio citat Nenada Bjelice, a u drugoj je dodao tri emotikona pljeskanja i označio profil novog Dinamovog trenera. Jakirović i Bjelica dugo imaju dobre odnose, što je ovim gestama ponovno potvrđeno.

Najnovije vijesti

Crnogorac žestoko kažnjen zbog ujedanja protivnika

0
Crnogorski nogometaš Milutin Osmajić dobio je strogu kaznu nakon što je izazvao incident na utakmici engleskog Championshipa između njegovog Prestona i Blackburna. Osmajić je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!