NaslovnicaVijestiJadon Sancho: "Messi je najbolji na svijetu"

Jadon Sancho: “Messi je najbolji na svijetu”

Jadon Sancho, krilni napadač Manchester Uniteda, nedavno je riješio vječnu raspravu o tome tko je najbolji igrač na svijetu između Lionela Messija i Cristiana Ronalda dok je birao svoje suigrače iz snova.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Iako trenutno igra za Borussiju Dortmund na šestomjesečnoj posudbi koja će trajati do kraja sezone, 23-godišnji Sancho već se vratio u život na Signal Iduna Parku, gdje je proveo tri sezone prije nego što je 2021. godine prešao u Manchester United za 73 milijuna funti.

U Njemačkoj je stekao reputaciju jednog od najboljih mladih krilnih napadača na svijetu, iako ta forma nije sasvim došla do izražaja na Old Traffordu.

U jednom intervjuu za SoccerBible 2020. godine, Sancho je bio upitan da imenuje igrače koji su ga najviše impresionirali na terenu. Pored Neymara i Kyliana Mbappea, izabrao je još jednog igrača – Messija.

Sancho je opisao argentinskog genijalca kao “najboljeg igrača na svijetu”, objašnjavajući: “Messi, Mbappé, Neymar – to je bilo nevjerojatno (kada smo se prvi put rukovali prije utakmice). Mbappé je blizak mojoj dobi, ali ono što je postigao, morate to poštovati. Osvojio je Svjetsko prvenstvo u tako mladoj dobi, nosio momčad… skidam mu kapu.

“To je veliki igrač. I naravno, Neymar, gledam prema njemu. Vidim sebe u njemu. Povezujem se s onim što radi na terenu.

“I onda Messi, to govori samo za sebe. Najbolji igrač na svijetu.”

No, Sancho je također dodao Ronalda na svoj popis idola iz djetinjstva, dodavši: “Gledanje snimki Ronalda, on mi je bio idol.

“Ono što je radio na terenu bilo je ludo. Činio je da izgleda tako lako. Pokušavao je različite stvari i nije se bojao.”

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!