NaslovnicaVijestiIzbornik Rumunjske oštro reagirao na optužbe za namještanje utakmice: Sramotno i nepristojno

Izbornik Rumunjske oštro reagirao na optužbe za namještanje utakmice: Sramotno i nepristojno

Slovačka i Rumunjska su odigrale 1:1 u posljednjem kolu skupine E Europskog prvenstva. Prije početka utakmice bilo je poznato da bi neriješen rezultat omogućio prolazak objema reprezentacijama u osminu finala. Slovaci su poveli golom Ondreja Dude u 24. minuti, a konačan rezultat je postavio Rumunj Razvan Marin u 37. minuti.

U drugom susretu Ukrajina i Belgija su također odigrale 1:1, čime su sve reprezentacije u skupini E završile sa po četiri boda. Ukrajini je trebala pobjeda protiv Belgije, ali s obzirom da je nisu ostvarili, završili su grupnu fazu na posljednjem mjestu s najslabijom gol-razlikom.

Navijači iz Ukrajine bili su bijesni zbog remija između Slovačke i Rumunjske, zbog kojeg je njihova reprezentacija ispala s turnira. Rumunjski izbornik Edward Iordanescu bio je bijesan zbog optužbi da su se njegovi igrači dogovorili sa Slovacima da namjeste utakmicu, odnosno podijele bodove kako bi obje reprezentacije prošle dalje.

“Neki bi nam se trebali ispričati. Obje momčadi su dale sve od sebe 90 minuta. Bacanje blata na našu momčad i naše dostojanstvo je sramotno i nepristojno. Rumunjska je pokazala karakter”, rekao je Iordanescu, čija će momčad igrati u utorak u 18 sati protiv Nizozemske u osmini finala.

“Gotovo cijeli stadion je bio žut. Pratili su nas na željezničkoj postaji, treningu i u hotelu. Nevjerojatno je, nadam se da će tako i nastaviti. Želimo dogurati što dalje”, dodao je Iordanescu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!