NaslovnicaVijestiIzbačeni iz Kupa Francuske nakon što ih je GPS odveo u potpuno...

Izbačeni iz Kupa Francuske nakon što ih je GPS odveo u potpuno pogrešan grad!

U četvrtom krugu francuskog Kupa dogodila se nesvakidašnja situacija. Klub Tarbes je izbačen, jer je na gostovanje otputovao u pogrešan grad zbog urnebesne pometnje sa GPS-om.

Tarbes, koji je formiran 2006. godine i igra u šestom rangu, izvučen je protiv Vabres-L’Abbayea u ranim fazama kupa Francuske.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Prema francuskim medijima, Tarbes je stigao na vrijeme, ali su završili u Vabreu – što je bio potpuno pogrešan grad udaljen oko 90 kilometara.

Tarbes se na kraju pojavio, ali su stigli u vrijeme kada je već trebalo biti završeno prvo poluvrijeme i viđeni su kako trče do stadiona, ali njihovo kašnjenje je rezultiralo diskvalifikacijom.

“Bili su jako razočarani… Sedam sati su putovali. Najgore je bilo kad su stigli do jednog mostića udaljenog oko kilometar od stadiona. Autobus nije mogao dalje proći pa su izašli u opremi i počeli trčati do stadiona kako bi što prije stigli na stadion. Nadam se da će u sljedećem kolu suparnici odmah pronaći naše mjesto i doći na vrijeme”, rekao je Johan Mourao, igrač i trener Vabresa.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!