NaslovnicaVijestiIgor Štimac o sucu koji je oštetio Hrvatsku 1996: Sanjao sam kako...

Igor Štimac o sucu koji je oštetio Hrvatsku 1996: Sanjao sam kako ga mlatim dok on vrišti

Bivši izbornik indijske nogometne reprezentacije Igor Štimac vratio se u Hrvatsku i gostovao je na hrvatskoj televiziji. Komentirao je suđenje Dannyja Makkelieja, koji je sudio Hrvatskoj i Italiji u odlučujućoj utakmici Europskog prvenstva, ali se također prisjetio švedskog suca Leifa Sundella. Sundell je 1996. godine oštetio Hrvatsku svojim odlukama u četvrtfinalu Europskog prvenstva protiv Njemačke, što je rezultiralo ispadanjem Hrvatske iz natjecanja.

Image Credits: Profimedia

“Dogodilo nam se nešto što nam već dogodilo i prije, 1996. u Engleskoj, kada je sudac direktnim greškama utjecao na krajnji ishod rezultata. Volio bih da zaboravimo ovog suca što prije. Ja mu ni ime ne znam, jutros sam se probudio, sanjao sam da ga mlatim. Sanjao sam da vrišti i da mi se pokušava otrgnuti iz ruku. Toliko sam bio deprimiran i žalostan radi onoga što nam je napravio. Duboko u noć sam razmišljao o njemu, ali ne želim da mi se to događa.

Vjerujem da su mnogi Hrvati doživjeli takvu noć. Međutim, moramo se analizirati, gdje smo griješili, što nismo dobro radili. Imali smo priliku ne ovisiti o toj pobjedi protiv Italije i od toga treba krenuti. Još jednom čestitam dečkima, izborniku, stožeru, svim ljudima u Savezu, jer ovakvi rezultati su sastavni dio posla kojim se bavimo, a svi koji su tijekom natjecanja imali velike kritike i bili dio negativne publike koja ne pomaže ničim hrvatskoj reprezentaciji, neka se zapitaju kakvi su oni ljudi”, rekao je Štimac.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!