NaslovnicaVijestiHarry Kane bez oklijevanja otkrio kojeg nogometaša smatra podcijenjenim

Harry Kane bez oklijevanja otkrio kojeg nogometaša smatra podcijenjenim

Harry Kane, vrhunski napadač Bayerna i engleske reprezentacije, dao je intervju za GOAL. Poznati sportski medij podijelio je na TikToku video u kojem Kane sudjeluje u igri asocijacija s nogometnim temama.

Na primjer, na riječ “golgeter” Kane je odgovorio Jermain Defoe, koji je umirovljeni engleski napadač s 57 nastupa i 20 golova za reprezentaciju. Od brojnih odgovora, mnogi su mediji istaknuli da je Kane na riječ “podcijenjen” odgovorio Jordan Henderson.

Henderson, 33-godišnji engleski veznjak, karijeru je započeo u Sunderlandu, a od 2011. do 2023. bio je član Liverpoola i dugogodišnji kapetan tog kluba.

S Liverpoolom je osvojio osam trofeja, a 2020. godine bio je najbolji igrač Engleske i svoga kluba. Nakon 492 nastupa za Liverpool, u ljeto 2023. prešao je u Al Ettifaq, ali se već u siječnju ove godine vratio u Europu jer se njegova obitelj i on nisu mogli prilagoditi uvjetima i kulturi u Saudijskoj Arabiji. Kao slobodan igrač potpisao je za Ajax i dosad je upisao 11 nastupa za klub.

@goalglobal

Harry Kane stays quiet until he hears the best finisher in football history 🤫 @statsports #football #soccer #bayern #england

♬ original sound – GOAL – GOAL

Najnovije vijesti

Gary Neville izrazio nezadovoljstvo zbog imenovanja novog izbornika Engleske

0
Gary Neville, bivši engleski reprezentativac s 85 nastupa, istaknuo je svoje razočaranje zbog činjenice da je vodeća pozicija u engleskoj reprezentaciji ponovno dodijeljena stranom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!