NaslovnicaVijestiHakimijeva supruga Hiba pokrenula postupak za razvod nakon optužbi za silovanje

Hakimijeva supruga Hiba pokrenula postupak za razvod nakon optužbi za silovanje

Španjolski list Marca, prenosi da je španjolska glumica Hiba Abouk odlučila prekinuti vezu sa nogometašem PSG-a Achrafom Hakimijem, koji je pod istragom za navodno silovanje 24-godišnjakinje.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Kako prenose razni mediji u Španjolskoj, pokrenula je brakorazvodnu parnicu, jer je njihova veza već neko vrijeme u krizi, s obzirom na to da imaju različite vizije života, a sve je kulminiralo nakon što je Achraf optužen za silovanje.

U međuvremenu, francuski tužitelji otvorili su istragu o navodnom silovanju, nakon što je 24-godišnjakinja nakon što je 24-godišnjakinja optužila marokanskog reprezentativca da ju je silovao u svom domu u predgrađu Pariza 25. veljače.

Hakimi i navodna žrtva počeli su se dopisivati ​​sredinom siječnja na Instagramu, a ove subote, 25. veljače, mlada je žena otišla u igračevu kuću u Boulogneu, gdje se dogodilo navodno silovanje.

Marokanski internacionalac navodno ju je poljubio u usta, podignuo joj odjeću i poljubio joj grudi unatoč njezinim protestima, prije nego što je bez pristanka penetrirao u nju.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!