NaslovnicaVijestiHajduk dobio težak ždrijeb u play-offu Konferencijske lige, dok je Osijek prošao...

Hajduk dobio težak ždrijeb u play-offu Konferencijske lige, dok je Osijek prošao lakše

Trenutno je u tijeku ždrijeb play-offa Konferencijske lige, a utakmice te faze igrat će se 22. i 29. kolovoza. Hajduk i Osijek u četvrtak igraju prve utakmice trećeg pretkola Konferencijske lige. Hajdukov suparnik je slovački Ružomberok protiv kojeg će prvo igrati u gostima, a potom i na Poljudu.

Osijek će u prvom susretu ugostiti Ziru, dok sedam dana kasnije putuje u Azerbajdžan. Hajduk i Osijek danas su doznali protiv koga bi mogli igrati u play-offu Konferencijske lige ako prođu Ružomberok i Ziru.

Prođe li Osijek Ziru, igrat će protiv pobjednika dvomeča ciparske Omonoije i mađarskog Fehervara. Ako Hajduk prođe Ružomberok, igrat će protiv pobjednika dvoboja armenskog Noaha i grčkog AEK-a.

Rijeka je saznala tko će biti njezin protivnik ako izgubi od Elfsborga u 3. kolu kvalifikacija za Europa ligu. Protivnik će biti pobjednik dvoboja između slovenske Olimpije i moldavskog Sheriffa.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!