NaslovnicaVijestiHaaland otkrio koga smatra najboljim napadačem u povijesti Manchester Cityja

Haaland otkrio koga smatra najboljim napadačem u povijesti Manchester Cityja

Erling Haaland potpisao je za Manchester City 2022. godine i već u prvoj sezoni svojim golovima doveo klub do osvajanja trostruke krune. Dosad je odigrao 109 utakmica za City, postigavši 101 gol uz 14 asistencija. Ovaj sjajni 24-godišnjak odgovorio je na pitanje tko je, prema njegovom mišljenju, najbolji napadač u povijesti kluba.

Norvežanin, koji drži nekoliko rekorda kluba i engleske Premier lige, najbrže je postigao 50 golova u povijesti lige, a za to mu je trebalo samo 48 utakmica. Također, u svojoj debitantskoj sezoni zabio je 36 golova u 35 utakmica, što je najviše ikad u jednoj sezoni Premier lige. Ukupno je postigao 52 gola u jednoj sezoni, što je rekord za igrača bilo kojeg kluba iz Premier lige.

Iako svojim nevjerojatnim statistikama ulazi među klupske legende i najbolje igrače u povijesti Cityja, Haaland nema dvojbi o tome tko je najbolji napadač u povijesti kluba. “Najbolji napadač u povijesti Manchester Cityja je Sergio Kün Agüero”, izjavio je.

Agüero je za City igrao od 2011. do 2021. godine, nastupivši u 390 utakmica. Postigao je 260 golova, što je klupski rekord, i asistirao za njih 65. Osvojio je 15 titula s klubom, uključujući pet za najbolju momčad engleskog prvenstva.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!