NaslovnicaVijestiHaaland na udaru kritika poslije poraza Norveške: "Očekivao sam da će pobjeći....

Haaland na udaru kritika poslije poraza Norveške: “Očekivao sam da će pobjeći. Nakon ovakvih utakmica mora preuzeti odgovornost kao kapetan”

Norveška je doživjela težak poraz u četvrtom kolu B ranga Lige nacija, izgubivši s visokih 5:1 protiv Austrije. Nakon takvog debakla, norveški igrači nisu bili raspoloženi za razgovor, iako su se neki ipak pojavili pred novinarima i odgovarali na pitanja. Među njima nije bio Erling Haaland, koji je kao kapetan vodio momčad u odsustvu Martina Odegaarda. Haaland je brzo prošao kroz miks-zonu ne izjavivši ništa, što je izazvalo nezadovoljstvo norveške javnosti.

“U ovakvim trenucima bismo voljeli čuti njegove komentare. Bilo je zanimljivo slušati ga nakon velike pobjede protiv Slovenije, no jednako tako želimo čuti njegovo mišljenje kada stvari krenu loše. Kapetan prima pohvale kada ide dobro, ali tada dolazi i dodatna odgovornost kada ne ide kako treba”, izjavio je Kristoffer Lokberg, nogometaš Vikinga, koji je bio stručni komentator za ovu utakmicu na norveškoj televiziji.

“Bio sam prilično siguran da će pobjeći. Mnogi drugi su ustali, možda je osjetio da govore u njegovo ime. Ima veliku odgovornost kao kapetan nakon ovakvih utakmica, a ako to sam ne shvati… Mora napredovati ako želi nositi traku u budućnosti za Norvešku,” dodao je Lokberg.

Važno je napomenuti da je Haaland u prvoj utakmici ovog reprezentativnog ciklusa postao najbolji strijelac u povijesti Norveške. Postigao je dva gola protiv Slovenije u pobjedi od 3:0, čime je stigao do 34 gola u 37 nastupa za reprezentaciju.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!