NaslovnicaVijestiOTKRIO GDJE NASTAVLJA KARIJERU: Griezmannov brat obrisao objavu s Twittera

OTKRIO GDJE NASTAVLJA KARIJERU: Griezmannov brat obrisao objavu s Twittera

Griezmannov brat obrisao je objavu sa Twittera, koju je postavio jučer, te je time zapalio medije.

Reprezentativac Francuske Antonio Griezmann je prošlo ljeto bio na meti par velikih klubova, ali ipak na kraju odlučio je da će ostati u Atleticu.

Prošlog ljeta Griezmann je bio blizu prelaska u Manchester United, te je na kraju on sam odlučio da neće napustiti Atletico Madrid, koji nema pravo da dovede igrača do januara naredne godine.

[su_basketball_live_streaming]

Bez obzira na to što je Francuz produžio ugovor sa Atletico, već bi ga u januaru mogao napustiti, a kao najbliži se spominje ekipa Jose Mourinha Manchester United.

Njegov brat Theo Griezmann je jučer zapalio internet, te je time znatno pojačao špekulacije odlaska Antonioa u United. Nakon nekoliko minuta Theo je svoju objavu obrisao sa Twittera. Theo je postavio sliku Old Trafford, te je time možda otkrio gdje njegov brat nastavlja karijeru.

Prije par dana na internet je izašla informacija kako ni klub, a ni navijači više nisu zadovoljni sa Grizemannom, pored Manchester Uniteda spominje se i Barcelona kao glavni favoriti za kupovinu francuskog napadača.

Atletico Madrid svoju narednu utakmicu igra protiv Real Madrid. Kraljevski klub je u velikim problemima. Naime, prije par dana opet se povrijedio Gareth Bale, a sinoć je povredu doživio i fantastični Isco.

Kako prenose novinari iz Španije Real Madrid se sprema za prijelazni rok, te im je glavna želja veznjak Chelseaja fantastični Eden Hazard.

Ni Zinedine Zidane nije baš u najboljoj poziciji, te je veoma blizu otkaza prvi put od kako je na klupi kraljevskog kluba.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!