NaslovnicaVijestiGattuso komentira uvjete na Farskim otocima: "Najlakše je reći 'Gospe moja' i...

Gattuso komentira uvjete na Farskim otocima: “Najlakše je reći ‘Gospe moja’ i odustati”

Hajduk je u drugom pretkolu Konferencijske lige pred punim Poljudom pobijedio HB Torshavn, klub s Farskih otoka, s 2:0. Filip Uremović postigao je prvi gol u 19. minuti, dok je Marko Livaja postigao drugi s bijele točke u 30. minuti. Utakmicu je komentirao trener Hajduka, Gennaro Gattuso.

Talijan je komentirao odluku da veznjak Anthony Kalik pređe na poziciju lijevog krila, gdje se dobro snašao. Australac je asistirao za prvi gol i kasnije izborio penal: “On ima volju, brzinu i dobro reže lopte. Pozicije ćemo svakome definirati, to je sve labilno. Najvažnije je da se momci trude i daju sve od sebe.”

Na Farskim otocima Hajduk će igrati u potpuno drugačijim uvjetima nego jučer. Tamo ga očekuje znatno niža temperatura, koja neće prelaziti 15 Celzijevih stupnjeva, a moguće su i kiše. Utakmica će se igrati na umjetnoj travi.

“Ne tražim nikakve alibije, trenirat ćemo. Najlakše je reći ‘Gospe moja’ i predati se. Pripremit ćemo se na sve i bit ćemo spremni. Trenirat ćemo na umjetnoj travi u Prugovu, gdje je temperatura niža. Tamo će biti 10 stupnjeva niže, ali pripremit ćemo se na sve.”

Gattuso je još dodao: “Greške se događaju, ali važno ih je ispraviti. Generalno, jako sam zadovoljan igrom momaka, ali mora to biti i bolje. Bit ćemo spremni za Farske otoke.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!