NaslovnicaVijestiFrancuz koji je na Euru igrao samo 15 minuta razmišlja o mirovini...

Francuz koji je na Euru igrao samo 15 minuta razmišlja o mirovini zbog odluke izbornika

Francuska reprezentacija imala je neuspješan nastup na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, koje bi moglo biti posljednje za krilnog nogometaša Kingsleyja Comana. L’Equipe je danas objavio da Coman ozbiljno razmatra završetak reprezentativne karijere, jer ga je duboko pogodila mala minutaža koju mu je izbornik Didier Deschamps dodijelio na Euru.

Coman je na turniru odigrao samo 15 minuta, u remiju protiv Nizozemske u grupnoj fazi (0:0). Prethodno je uložio mnogo truda da se vrati nakon ozljede tetive kako bi izborio mjesto na popisu reprezentacije za Euro.

Također, L’Equipe piše da Coman nikada nije ni planirao dugo igrati nogomet na profesionalnoj razini, a situacija na Euru dodatno ga je približila mirovini, barem u reprezentativnom smislu. Coman ne bi bio prvi francuski reprezentativac posljednjih godina koji se rano povukao s međunarodne scene, budući da je isto učinio Raphaël Varane.

Coman trenutno igra za minhenski Bayern, čiji je član od 2017. godine kada je stigao iz Juventusa u transferu vrijednom 21 milijun eura. Nogometnu karijeru započeo je u PSG-u. Za reprezentaciju Francuske nastupio je 57 puta.

Najnovije vijesti

Gary Neville izrazio nezadovoljstvo zbog imenovanja novog izbornika Engleske

0
Gary Neville, bivši engleski reprezentativac s 85 nastupa, istaknuo je svoje razočaranje zbog činjenice da je vodeća pozicija u engleskoj reprezentaciji ponovno dodijeljena stranom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!