NaslovnicaVijestiFerguson otvoreno o strahu od demencije: "Zabrinut sam ako ne ostvarim 70...

Ferguson otvoreno o strahu od demencije: “Zabrinut sam ako ne ostvarim 70 posto točnih odgovora na kvizu”

Sir Alex Ferguson vodio je Manchester United od 1986. do 2013. godine, osvojivši sve što se moglo i stekavši reputaciju jednog od najboljih nogometnih trenera u povijesti. Osim Uniteda, u svojoj karijeri vodio je i East Stirlingshire, St Mirren, Aberdeen te reprezentaciju Škotske. Nakon 11 godina u mirovini, sada je otkrio BBC-ju kako brine o svom zdravlju.

“Imam 82 godine, normalno je brinuti se. Lagao bih kad bih rekao da ne razmišljam hoću li dobiti demenciju ili Alzheimerovu bolest. Pamćenje mi je jako dobro i radim stvari koje mi odgovaraju. Puno čitam, a ono što mi posebno čini um bistrim su kvizovi. Uključim YouTube, pronađem one kvizove od 100 pitanja i odgovaram na njih. Ako ne dam 70 posto točnih odgovora, zabrinem se.”

Podsjetimo, Ferguson je početkom 2018. godine prošao hitnu operaciju zbog izljeva krvi u mozak, ali se uspješno oporavio. Legendarni škotski menadžer priznao je novinarima da mu nedostaje trenerski posao.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!