NaslovnicaVijestiEvo koliko će novca za transfere dobiti Antonio Conte u Tottenhamu!

Evo koliko će novca za transfere dobiti Antonio Conte u Tottenhamu!

Antonio Conte će dobiti pozamašnu sumu novca za transfere od Tottenhama kada naslijedi Nuna Espirita Santa, pišu izvješća u engleskoj.

Evo koliko će novca

52-godišnji Talijan, koji je prošle sezone doveo Inter do naslova u Seriji A, danas treba potpisati dvogodišnji ugovor sa londonskim klubom.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Conteov ugovor sa Spursima bi mu trebao donijeti 15 milijuna funti po sezoni nakon što je Nuno otpušten od Tottenhama u ponedjeljak.

Bivši menadžer Intera je ljetos bio povezan sa Spursima, ali londonski divovi nisu ispunili njegove zahtjeve.

Međutim, predsjednik Tottenhama Daniel Levy sada je Conteu dao ugovor u iznosu od 290.000 funti tjedno i osigurat će mu sredstva za transfere.

The Sun izvještava da će Spursi otvoriti svoju kasu i pojačati Conteovu aktivnost u prijelaznom roku sa značajnim ulaganjem od 150 milijuna funti.

Tottenham je ostao na devetom mjestu nakon što su izgubili pet od prvih deset utakmica u Premier ligi.

Nuno, koji je u lipnju imenovan za menadžera Spursa, završio je svoj nesretni period u klubu nakon poraza od Manchester Uniteda (3-0) kod kuće.

Najnovije vijesti

Gary Neville izrazio nezadovoljstvo zbog imenovanja novog izbornika Engleske

0
Gary Neville, bivši engleski reprezentativac s 85 nastupa, istaknuo je svoje razočaranje zbog činjenice da je vodeća pozicija u engleskoj reprezentaciji ponovno dodijeljena stranom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!