NaslovnicaVijestiEvo gdje i kada možete gledati susret Hrvatske i Škotske u Ligi...

Evo gdje i kada možete gledati susret Hrvatske i Škotske u Ligi nacija

Hrvatska nogometna reprezentacija danas u 18 sati odigrat će utakmicu 3. kola skupine 1 elitnog dijela Lige nacija. Protivnik momčadi pod vodstvom Zlatka Dalića, koja će biti oslabljena neigranjem Matea Kovačića, bit će Škotska. Dvoboj će se održati na stadionu Maksimir, a prijenos je osiguran na programu Nova TV.

Hrvatska će ući u susret protiv gostiju koji u dosadašnjem dijelu natjecanja nisu osvojili nijedan bod. Nakon što je pretrpjela poraz od Portugala (1:2) i slavila protiv Poljske (1:0) u prvim susretima ove sezone, cilj Dalićeve momčadi je nova pobjeda.

“Radili smo dobro i zadovoljan sam. Mislim da smo spremni za ovu utakmicu, ostajem pri onome što smo odigrali protiv Poljske i Portugala. Bilo je to dobro u većem dijelu, a nadam se da će sad biti još bolje. Cilj su tri boda, čeka nas protivnik koji je borben i agresivan. Moramo biti oprezni”, rekao je izbornik Zlatko Dalić u najavi utakmice.

“Očekujem da ćemo imati veći posjed i loptu u nogama. Moramo biti oprezni na prekidima, na tome inzistiramo. Strpljenje je jako bitno, kao i protiv Poljske. Gradili smo igru i dali gol iz slobodnjaka. Tri boda su nam najvažnija, moramo biti oprezni, ne dopustiti im da nas iznenade kontrom ili iz prekida. Na tome smo radili, vidjet ćemo kako će teći utakmica”, dodao je Dalić.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!