NaslovnicaVijestiEngleski velikani pripremaju stotine milijuna eura za Yamala, Barcelona bi mogla biti...

Engleski velikani pripremaju stotine milijuna eura za Yamala, Barcelona bi mogla biti na kušnji

Iako Barcelona ne želi prodati svog najvrijednijeg dragulja, Laminea Yamala, možda će biti prisiljena zbog financijske situacije, dok se za njegov dolazak već pripremaju engleski nogometni velikani. Yamal je trenutno najveća senzacija u svijetu nogometa, a prošlog ljeta Barcelona je, prema riječima predsjednika Laporta odbila ponudu od čak 250 milijuna eura od jednog neimenovanog kluba. No, s obzirom na financijske poteškoće na Camp Nouu, uskoro bi mogla biti primorana razmotriti slične ponude.

Prema navodima uglednog britanskog Independenta i njegovog glavnog nogometnog autora Miguela Delaneya, Arsenal i Liverpool već razmatraju moguće opcije za Yamalov dolazak.

Iako Barcelona čvrsto želi zadržati Yamala, financijske poteškoće u katalonskom klubu mogle bi je natjerati da ipak razmotri prodaju. Upravo na to čekaju Liverpool i Arsenal. Nedavni gubitak žalbe pred Sportskim arbitražnim sudom (CAS) u vezi s financijama za sezonu 2023/2024 stavio je Barcelonu u rizičnu poziciju kršenja financijskog fair-playa.

Odluka CAS-a mogla bi olakšati rivalima širom Europe da Barceloni preotmu ključne igrače, a Yamal se nalazi na samom vrhu te liste. Engleski klubovi to žele iskoristiti, iako bi dovođenje mladog ofenzivca sigurno bilo među najskupljima u povijesti nogometa. Klub koji bi ga želio dovesti morao bi Barceloni platiti između 250 i 300 milijuna eura, čime bi pokrila svoje financijske probleme, ali izgubila iznimno talentiranog igrača.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!