NaslovnicaVijestiEdin Terzić uoči finala Lige prvaka: "Možemo pobijediti Real Madrid"

Edin Terzić uoči finala Lige prvaka: “Možemo pobijediti Real Madrid”

U subotu u 21 sat na Wembleyu će se odigrati finale Lige prvaka između Real Madrida i Borussije Dortmund. Trener Borussije Dortmund, Edin Terzić, čija je momčad završila na petom mjestu u Bundesligi, vjeruje da mogu pobijediti Real Madrid. “Suprotstavit ćemo se iznimno snažnoj momčadi koja je često iskusila igranje finala, ali znamo da je sve moguće u jednoj utakmici”, izjavio je Terzić za UEFA-u.

“Da igramo deset puta s Real Madridom, vjerojatno bi bilo teško ukupno pobijediti, ali u jednoj utakmici, tijekom 90 ili 120 minuta i jedanaesteraca, sposobni smo pobijediti svakog suparnika na svijetu”, rekao je Edin Terzić. Real Madrid, veliki favorit u Londonu, igra svoje šesto finale Lige prvaka u posljednjih deset godina.

Od ljeta 2022. godine, Edin Terzić vodi žuto-crne i ove sezone su već ostvarili impresivne pobjede protiv Newcastlea, Milana, PSV-a, Atletico Madrida i PSG-a. “Svaka utakmica bila je sve teža, ali sada kada smo stigli ovako daleko, želimo napraviti i taj posljednji korak”, izjavio je Terzić.

Podizanje pehara Lige prvaka predstavljalo bi ostvarenje sna za Edina Terzića, čija je majka iz Hrvatske, a otac iz Bosne i Hercegovine. Rođen prije 41 godinu u malom njemačkom gradiću blizu Dortmunda, Terzić je s oduševljenjem pratio kako je Borussia postala europski prvak 1997. godine, sanjajući da će jednog dana i on postići takav uspjeh.

“Imao sam 14 godina tada. Sljedeći dan, s bratom sam bio na aerodromu gdje smo dočekivali igrače koji su se vratili iz Munchena, gdje se igralo finale”, prisjetio se Terzić, koji je snimku pobjede od 3:1 nad Juventusom pogledao bezbroj puta.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!