NaslovnicaVijestiDinamo odbio ponudu od 20 milijuna eura za Baturinu

Dinamo odbio ponudu od 20 milijuna eura za Baturinu

Zagrebački Dinamo je odlučio odbiti ponudu za Martina Baturinu u iznosu između 15 i 20 milijuna eura, čime su dodatno pomaknuli granice postavljanja standarda uspješne transfer politike na području bivše Jugoslavije. Naime, Leeds je pokazao veliki interes za 21-godišnjeg Splićanina i poslao službeni upit Zagrepčanima, uz pripremljen znatan iznos novca kako bi ga doveo.

Međutim, klub iz Championshipa dobio je negativan odgovor, iako bi većina klubova iz ove regije rado prihvatila bilo koju milijunsku ponudu. Dinamo ne planira prodati svog dragulja ovog ljeta jer ga namjerava zadržati barem do sljedećeg, kako bi kroz nastupe u Ligi prvaka još više podigao njegovu cijenu i možda donio rekordan iznos novca klubu.

Zagrebački klub je u prvoj utakmici play-offa svladao Qarabag 3:0 pa je izvjesno da će Modri biti dio Lige prvaka.

Trenutni rekorder po pitanju izlaznih transfera Dinama je Joško Gvardiol, koji je prodan Leipzigu za 36,8 milijuna eura, dok je odmah iza njega Dani Olmo s 34,2 milijuna eura (Leipzig). Slijedi Marko Pjaca (Juventus) s 29,4 milijuna eura, a zatim Luka Modrić, koji je prodan Tottenhamu za 22,5 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!