NaslovnicaVijestiDinamo imenovao privremenog trenera nakon Jakirovićeve smjene

Dinamo imenovao privremenog trenera nakon Jakirovićeve smjene

Dinamo je razriješio Sergeja Jakirovića dužnosti trenera. Hrvatski prvak odlučio je sporazumno raskinuti ugovor nakon tri uzastopna loša rezultata. U SuperSport HNL-u, Dinamo je remizirao s Rijekom (1:1) i izgubio od Hajduka (0:1), a zatim je u Ligi prvaka pretrpio najteži poraz u povijesti protiv Bayerna (9:2).

Zagrebački klub trenutno traži novog trenera. No, s obzirom na to da je sljedeća utakmica već u subotu, protiv Slaven Belupa u Koprivnici u sklopu sedmog kola SHNL-a, momčad će privremeno voditi 40-godišnji Sandro Perković. Dinamo je potvrdio kako intenzivno radi na dugoročnom rješenju za trenersku poziciju.

Perković je, prema podacima Transfermarkta, bio vezni igrač za sisački Metalac, austrijske klubove Großpetersdorf, Ilzer, Nestelbach i Segest. Trenersku karijeru započeo je 2013. godine u mlađim uzrastima kluba Ilzer. Bio je i trener igrača Nestelbacha, te pomoćnik i glavni trener prve ekipe Ilzera. Nakon toga, radio je kao trener mlađih uzrasta Sturma iz Graza. Također je bio pomoćnik u Pafosu, juniorima Dinama, te glavni trener ciparskog Akritas Chlorakasa i Rige. Trenutno obnaša funkciju pomoćnika trenera u Dinamu od veljače prošle godine.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!