NaslovnicaVijestiDinamo će protiv Salzburga vjerojatno igrati u ovom sastavu

Dinamo će protiv Salzburga vjerojatno igrati u ovom sastavu

Dinamo večeras od 21 sat gostuje kod Salzburga u trećem kolu Lige prvaka. Austrijski viceprvak ima dva poraza u dva kola – izgubili su 3:0 od Sparte Prag te kod kuće 4:0 od Bresta. S druge strane, Dinamo je u prvom kolu pretrpio težak poraz od Bayerna rezultatom 9:2, dok je u drugom kolu na Maksimiru odigrao neriješeno 2:2 protiv Monaca.

Nenad Bjelica neće večeras biti na klupi zbog crvenog kartona zarađenog u utakmici protiv Monaca, pa će momčad voditi njegov pomoćnik Danijel Jumić. Dinamo je dodatno oslabljen izostankom Brune Petkovića, koji još nije u potpunosti spreman te će ostati na klupi. Na gol bi se trebao vratiti Ivan Nevistić, koji se oporavio od ozljede.

“S Nevistićem smo u boljoj situaciji nego s Brunom, pa postoji šansa da Nevistić sutra nastupi. Što se tiče Petkovića, teško je očekivati da će početi utakmicu, možda ga iskoristim kasnije, ali iskreno, volio bih da ga ne moram koristiti. Pred nama je puno utakmica i bit će nam potreban. Trenutno nije u najboljoj formi i vidjet ćemo koliko ćemo ga koristiti”, izjavio je Bjelica uoči susreta.

Bjelica će najvjerojatnije zadržati formaciju 3-5-2, koja je protiv Monaca donijela vodstvo od 2:0 i na kraju prvi bod u Ligi prvaka. Ispred Nevistića će igrati Francuzi Maxime Bernauer i Kevin Theophile-Catherine, te Španjolac Raul Torrente. Desni bek bit će Stefan Ristovski, a lijevi Ronaël Pierre-Gabriel.

Josip Mišić će biti ključni igrač u organizaciji igre, a u veznom redu uz njega su kapetan Arijan Ademi i Petar Sučić. Martin Baturina će igrati nešto isturenije, dok će Sandro Kulenović startati kao jedini napadač.

Bjelica je istaknuo da dosadašnji rezultati Salzburga ne odražavaju njihovu stvarnu snagu: “Analizirali smo zadnjih šest-sedam utakmica Salzburga i prikupili sve potrebne informacije. Ako pogledamo utakmicu protiv Bresta, taj rezultat od 0:4 ne odražava stvarno stanje – mogli su završiti potpuno drugačije. Salzburg je bio vrlo konkurentan, ali neučinkovit, neće nas to zavarati.”

Prijenos utakmice bit će dostupan svima. Moći će se pratiti uživo na Drugom programu Hrvatske televizije, kao i na kanalu Arena Sport 1.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!