NaslovnicaVijestiDinamo bez jednog od najvažnijih igrača uoči susreta s Hajdukom i Bayernom?

Dinamo bez jednog od najvažnijih igrača uoči susreta s Hajdukom i Bayernom?

30-godišnji Josip Mišić neizvjestan je za Dinamove utakmice protiv Hajduka i Bayerna. Ključna karika Dinamovog veznog reda se ozlijedila na klupskom treningu.

Mišića je na jučerašnjem treningu zabolio mišić, a prema prvotnim procjenama, trebao bi propustiti derbi protiv Hajduka 13. rujna, kao i utakmicu Lige prvaka protiv Bayerna u Münchenu četiri dana kasnije. Rezultati Mišićevih liječničkih pregleda trebali bi biti poznati uskoro.

Mišić je ove sezone nastupao šest puta u SHNL-u i kvalifikacijama za Ligu prvaka. Za momčad Sergeja Jakirovića odigrao je 531 minutu i upisao jednu asistenciju. 2020. godine je iz lisabonskog Sportinga stigao u Dinamo, prvo na posudbu, a ljeto nakon toga Dinamo ga je otkupio za dva milijuna eura. U svojoj karijeri igrao je još za Rijeku, Osijek, Speziju, Sporting Lisabon i PAOK. Pet puta je osvajao naslov prvaka Hrvatske, četiri puta s Dinamom i jednom s Rijekom, 2017. godine.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!