NaslovnicaVijestiDebitantski nastup u Ligi prvaka: Sudac koji je već sudio Hajduku i...

Debitantski nastup u Ligi prvaka: Sudac koji je već sudio Hajduku i Rijeci sudit će Bayernu i Dinamu

Dinamo i Bayern sutra u 21 sat u Münchenu igraju prvu utakmicu ove sezone Lige prvaka. Momčad Sergeja Jakirovića ima tri dana za odmor nakon poraza u derbiju protiv Hajduka, a zatim slijedi početak Lige prvaka u novom formatu. Dinamo će ove zime odigrati osam utakmica u grupnoj fazi, četiri na domaćem terenu i četiri u gostima.

UEFA je sada službeno potvrdila da će glavni sudac utakmice biti Španjolac Juan Martinez Munuera. Pomoćnici će mu biti Diego Barbero i Miguel Martinez, dok će u VAR sobi biti Ricardo de Burgos i Tomasz Kwiatkowski. Ovo će Martinezu biti debitantski nastup u Ligi prvaka.

Ovaj 42-godišnji sudac odsudio je 202 utakmice u La Ligi, a dva puta je sudio i hrvatskim klubovima. Prije devet godina bio je sudac Hajduku u kvalifikacijama za Europsku ligu protiv estonskog Sillamäe Kaleva, dok je Rijeci sudio u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu protiv Hiberniana. Obje utakmice završile su rezultatom 1:1.

Najnovije vijesti

Zvonimir Boban: Ne razumijem koja je Ibrahimovićeva uloga u Milanu, Zlatan...

0
Zvonimir Boban, 55-godišnji bivši kapetan hrvatske reprezentacije i Dinama, kasnije i bliski suradnik predsjednika UEFA-e Aleksandra Čeferina, te direktor Milana, dao je prošli tjedan...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!