NaslovnicaVijestiDani Olmo: Otvaranje prvenstva s Hrvatskom za mene će biti posebno

Dani Olmo: Otvaranje prvenstva s Hrvatskom za mene će biti posebno

Španjolski nogometni reprezentativac Dani Olmo očekuje zahtjevnu utakmicu protiv Hrvatske na početku Europskog prvenstva u Njemačkoj, te izražava nadu za osvajanjem pobjedničkog trofeja.

Olmo, koji je bio član zagrebačkog Dinama od ljeta 2014. do siječnja 2020. godine, dvaput je igrao protiv Hrvatske. Španjolska je u osmini finala Europskog prvenstva 2021. pobijedila na produžetke, a prije godinu dana i na jedanaesterce u finalu Lige nacija. “Uvijek nam je bilo teško”, napomenuo je Olmo. Za jedanaest dana očekuje ga još jedan susret s ekipom koju predvodi Luka Modrić.

“Otvaranje prvenstva s Hrvatskom za mene će biti posebno jer se igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu, gdje sam s Leipzigom osvojio dva kupa. Nema boljeg načina za početak”, dodao je igrač njemačkog prvoligaša RB Leipziga.

U skupini B još su Italija i Albanija. “Poznajemo te suparnike. Igrali smo s Italijom na prošlom Europskom prvenstvu i u Ligi nacija. S Albanijom smo se susreli nedavno u Barceloni”, rekao je.

Olmo je zabio gol u 90. minuti za pobjedu od 2-1 u toj prijateljskoj utakmici s Albanijom u ožujku 2022.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!