NaslovnicaVijestiDanas su na rasporedu dvije najatraktivnije utakmice Eura: Saznajte gdje i kada...

Danas su na rasporedu dvije najatraktivnije utakmice Eura: Saznajte gdje i kada pratiti spektakle

Danas se, nakon trodnevne pauze, Euro nastavlja s prvim četvrtfinalnim utakmicama. Oba susreta su pravi spektakli, zaslužujući naziv “finala prije finala”. Od 18 sati u Stuttgartu se sastaju Njemačka i Španjolska, dok od 21 sat u Hamburgu igraju Portugal i Francuska. Ovi parovi su u znatno zahtjevnijem i atraktivnijem dijelu ždrijeba, pa će pobjednici ovih utakmica formirati polufinalni par.

Šteta je što će večeras dvije od ovih reprezentacija završiti svoje putovanje na Euru, jer u njihovim redovima igraju neki od najboljih i najtalentiranijih nogometaša svijeta. U Stuttgartu ćemo gledati sudar mladih zvijezda: Musiala i Wirtz protiv Yamala i Nica Williamsa. Tri sata kasnije, svjedočit ćemo dvoboju Ronalda i Leaa s jedne strane te Mbappea i Griezmanna s druge strane.

Iako su Njemačka i posebno Španjolska igrale dobro u grupnoj fazi i prvoj nokaut rundi, Portugal i Francuska su ostavili dojam da mogu puno više. Večeras se od njih očekuje iskupljenje. Obje utakmice možete pratiti na HTV2.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!