NaslovnicaVijestiDanas saznajemo sve četvrtfinaliste Eura: Očekuje nas i potencijalna poslastica osmine finala

Danas saznajemo sve četvrtfinaliste Eura: Očekuje nas i potencijalna poslastica osmine finala

Španjolska, Njemačka, Portugal, Francuska, Engleska i Švicarska već su osigurali mjesto u četvrtfinalu Europskog prvenstva, a danas će im se pridružiti još dvije reprezentacije nakon što se završe posljednje dvije utakmice osmine finala.

Jučerašnje utakmice su prilično razočarale i nisu donijele očekivani visok nivo nogometne kvalitete, posebno u susretu između Francuske i Belgije. Nadamo se da će današnji protivnici biti ofenzivno raspoloženiji i da ćemo u posljednje dvije utakmice gledati uzbudljiviji i efikasniji nogomet.

Prve na teren izlaze reprezentacije Rumunjske i Nizozemske. S jedne strane su Rumunji koji su igrali iznad svih očekivanja i kao pobjednici skupine prošli u nokaut fazu, dok su s druge strane znatno bolji Nizozemci, koji su, unatoč slabijim igrama u skupini, ipak prošli dalje. Bez obzira na igre u skupini, Nizozemci su i dalje veliki favoriti protiv Rumunja zahvaljujući puno kvalitetnijem igračkom kadru i očekuje se da će opravdati ulogu favorita.

Utakmica između Rumunjske i Nizozemske igra se na Allianz Areni u Münchenu s početkom u 18 sati. Glavni sudac je Felix Zwayer.

Tri sata kasnije trebali bi imati potencijalnu poslasticu osmine finala između Austrije i Turske. Iako nisu u prvom redu favorita za finale, danas mogu pokazati puno. Austrija, koju s klupe sjajno predvodi Ralf Rangnick, želi do samog kraja, a nogometaši ove selekcije pokazali su možda i najviše u grupnoj fazi, osvojivši skupinu u kojoj su bile Francuska i Nizozemska.

S druge strane, suočit će se s vrlo talentiranom turskom reprezentacijom koja ima mlade igrače željne dokazivanja na reprezentativnoj razini. Međutim, veliki problem za Turke bit će izostanak njihove najveće zvijezde i ključnog kreatora Hakana Calhanoglua koji će propustiti utakmicu zbog akumuliranih kartona.

Utakmica između Austrije i Turske na rasporedu je u 21 sat, a igrat će se na Red Bull Areni u Leipzigu. Glavni sudac je Portugalac Artur Soares Dias.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!