NaslovnicaVijestiDalić usred noći kontaktirao Martineza i saznao informacije koje su promijenile njegovu...

Dalić usred noći kontaktirao Martineza i saznao informacije koje su promijenile njegovu trenersku karijeru

Portugal je pobijedio Hrvatsku s 2:1, čime je njihov izbornik Roberto Martinez dobio malu osvetu za Katar 2022. Tada je Španjolac vodio Belgiju, a Vatreni su upravo Belgiju poslali kući nakon remija u posljednjem kolu.

Dalića i Martineza povezuje dugogodišnje prijateljstvo, a Dalić je zahvalan portugalskom izborniku jer je Martinez imao značajnu ulogu u hrvatskom uspjehu na Svjetskom prvenstvu 2018. godine u Rusiji. Naime, Dalić je 2017. godine, usred noći nazvao Martineza pred dvomeč s Grcima za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiju.

“Roberto, trebam tvoju pomoć”, poručio je Dalić aktualnom izborniku Portugala koji mu je bez razmišljanja pomogao i dao informacije o grčkoj taktici, najboljim igračima i ostalim detaljima. Hrvatska je izbacila Grčku, a ostalo je povijest.

“Roberto je sjajan trener, veliki gospodin koji mi je pomogao u karijeri. Zvao sam ga oko dva-tri sata noć prije utakmice s Grčkom. Poslao sam mu poruku, on je meni poslao poruku. Zahvalio sam mu”, priznao je Dalić prije dvije godine kada je izbacio Belgiju.

Remijem protiv Belgije u Kataru njegova je Hrvatska prošla u nokaut fazu Svjetskog prvenstva i osvojila broncu, a Martinez je nakon te utakmice podnio ostavku na mjesto izbornika.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!