NaslovnicaVijestiDalić priprema promjene za utakmicu s Poljskom: Sučić i Pašalić ispadaju iz...

Dalić priprema promjene za utakmicu s Poljskom: Sučić i Pašalić ispadaju iz sastava, otkriveno tko ih mijenja

Poljske, a možda i ključna pobjeda Hrvatske protiv Škotske u subotu na Maksimiru (2:1), zajedno s domaćim porazom Poljske protiv Portugala (1:3), donosi Hrvatskoj znatno povoljniju situaciju pred večerašnje gostovanje u Varšavi.

Kovačić je ostao u Engleskoj kako bi bio uz suprugu koja očekuje porod, pa će zbog toga, kao i zbog potrebe za rotacijama nakon što su se neki igrači umorili ili pružili lošiju igru protiv Škotske, biti očekivano da Dalić izvrši nekoliko izmjena u početnoj postavi.

Unatoč slabijem dojmu koji je obrana ostavila, pogotovo Gvardiol, izbornik vjerojatno neće mijenjati njega, Šutala i Ćaleta-Cara jer je momčad tek započela igrati s trojicom u obrani, pa je ključno uigrati i stabilizirati taj najosjetljiviji dio u novom sustavu igre. U ostalim dijelovima momčadi očekuju se izmjene i promjene pozicija.

Perišić će vjerojatno preći s desnog na lijevi bok, umjesto Sose, dok će desnog bočnog zauzeti Kristijan Jakić. Modrić je, naravno, nepogrešiv u sredini, no Luka Sučić bi mogao sjesti na klupu, a na njegovo mjesto ući će njegov rođak Petar Sučić. Mario Pašalić bi trebao dobiti odmor, a u njegovu će ulogu uskočiti Martin Baturina. Ako Dalić ostane pri formaciji s dva napadača, Kramariću bi se u špici mogao pridružiti Budimir.

Očekivana postava Hrvatske za utakmicu protiv Poljske: Livaković – Šutalo, Ćaleta-Car, Gvardiol – Jakić, Modrić, P. Sučić, Perišić – Baturina – Kramarić, Budimir (Petković).

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!