NaslovnicaVijestiCrvena zvezda potvrdila dominaciju: Osvojila sedmu uzastopnu titulu prvaka Srbije!

Crvena zvezda potvrdila dominaciju: Osvojila sedmu uzastopnu titulu prvaka Srbije!

Nogometaši Crvene Zvezde su, nakon 33. odigrana kola u Superligi, ponovno osvojili titulu prvaka Srbije. Na stadionu “Rajko Mitić”, Zvezda je pobijedila TSC rezultatom 2:1. Četiri kola prije kraja prvenstva, imaju nedostižnih 14 bodova više od prvog pratitelja i najvećeg rivala, Partizana.

Zvezdi je dodatno pomogao poraz Partizana na domaćem terenu od Vojvodine rezultatom 3:2. Ovo je za Zvezdu 35. titula prvaka, pri čemu je osvojila posljednjih sedam naslova nakon što je 2017. prvak bio Partizan, koji sada ima ukupno 27 titula.

Svi pogoci u ključnom susretu su postignuti u drugom poluvremenu. Olayinka je donio vodstvo Zvezdi, nakon čega je Milosavljević izjednačio pet minuta kasnije. U 75. minuti, Ndiaye je postavio konačnih 2:1 za veliku radost i slavlje.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!