NaslovnicaVijestiCrnogorac žestoko kažnjen zbog ujedanja protivnika

Crnogorac žestoko kažnjen zbog ujedanja protivnika

Crnogorski nogometaš Milutin Osmajić dobio je strogu kaznu nakon što je izazvao incident na utakmici engleskog Championshipa između njegovog Prestona i Blackburna. Osmajić je ugrizao igrača Blackburna Owena Becka, no nevjerojatno je da zbog toga nije dobio crveni karton jer sudac Matt Donohue nije primijetio ugriz.

Umjesto toga, sudac je odlučio pokazati crveni karton Becku, koji je prethodno sapleo Osmajića, nakon čega je Crnogorac u bijesu odlučio reagirati ugrizom. Incident se dogodio pred sam kraj utakmice, a iako Osmajić nije dobio zasluženi crveni karton i ostao je na terenu do kraja susreta, danas je Nogometna asocijacija (FA) Engleske kaznila Osmajića s osam utakmica suspenzije.

Osim suspenzije, Osmajić je kažnjen i novčano, s 20.000 eura, a FA je njegovo ponašanje okarakterizirala kao nasilno.

Inače, crnogorski reprezentativac član je Prestona od ljeta 2023. godine, kada je za 2,5 milijuna eura prešao iz španjolskog Cadiza. Ranije je igrao i za turski Bandirmaspor, dok je karijeru započeo u Sutjesci iz Nikšića.

Najnovije vijesti

Crnogorac žestoko kažnjen zbog ujedanja protivnika

0
Crnogorski nogometaš Milutin Osmajić dobio je strogu kaznu nakon što je izazvao incident na utakmici engleskog Championshipa između njegovog Prestona i Blackburna. Osmajić je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!