NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo: Bilo je zaista lijepo dijeliti teren s Lukom Modrićem

Cristiano Ronaldo: Bilo je zaista lijepo dijeliti teren s Lukom Modrićem

Na otvaranju Lige nacija Portugal je u Lisabonu pobijedio Hrvatsku rezultatom 2:1 zahvaljujući golovima Dalota u 7. minuti i Ronalda u 30. minuti. Hrvatska je uspjela smanjiti prednost autogolom Dalota u 41. minuti, ali nije uspjela postići više. U drugom susretu ove skupine Poljska je pobijedila Škotsku s 2:1.

Cristiano Ronaldo postigao je svoj 131. gol za Portugal u 213. nastupu, a ovo mu je ujedno bio i 900. gol u karijeri. Prije početka utakmice srdačno je pozdravio Luku Modrića. Bivši suigrači iz Real Madrida zajedno su napustili teren na poluvremenu, a Ronaldo je kasnije dao izjavu za Novu TV.

“Bila je to stvarno dobra utakmica. Hrvatska je sjajna momčad, jako dobro kontroliraju loptu, ali mislim da smo zasluženo pobijedili jer smo ipak zabili ta dva gola”, rekao je 39-godišnji Ronaldo i potom se osvrnuo na 38-godišnjeg Modrića:

“Eto, obojica još uvijek igramo. Danas smo bili na suprotnim stranama, ali bilo je zaista lijepo dijeliti teren s njim. U dobrim smo odnosima, prošli smo puno toga zajedno u Realu i drago mi je da sam ga vidio. Strašno mi je drago zbog njega. Nogomet su trenuci koje pamtimo čitav život”.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!