NaslovnicaVijestiChiellini se ponovno pridružio Juventusu: Evo koja će biti njegova nova uloga...

Chiellini se ponovno pridružio Juventusu: Evo koja će biti njegova nova uloga u Torinu

Legendarni bivši branič i kapetan Juventusa Giorgio Chiellini vratio se u klub nakon što je prije manje od godinu dana završio svoju profesionalnu nogometnu karijeru. Juventus je potvrdio da će Chiellini preuzeti ulogu Voditelja institucionalnih nogometnih odnosa. U toj će ulozi 40-godišnji Chiellini biti odgovoran za održavanje odnosa s drugim klubovima u Serie A i širom Europe, kao i s različitim nacionalnim reprezentacijama. Klub je također potvrdio da će Chiellini izvještavati izravno izvršnom direktoru Mauriziu Scanavinu.

“Chiellini zapravo nikada nije napustio Bianconere – njegovo srce, duša i vrijednosti uvijek su ostali povezani s klubom, kako na terenu tako i izvan njega. Od 16. rujna on će obnašati dužnost voditelja institucionalnih odnosa,” klub rekao je u priopćenju u nedjelju.

Chiellini je odigrao 561 službenu utakmicu za Juventus tijekom svoje 17-godišnje karijere u Torinu. Tijekom tog razdoblja osvojio je devet naslova Serie A, jedan naslov iz Serie B, pet medalja u Coppa Italia i Supercoppa Italiana te je dvaput bio viceprvak Lige prvaka. Nakon što je napustio Juventus 2022., Chiellini se pridružio LAFC-u, gdje je osvojio MLS Cup u svojoj prvoj sezoni, a 2023. godine završio kao viceprvak. Legendarni bivši talijanski reprezentativac objavio je svoje umirovljenje u prosincu 2023. godine.

Najnovije vijesti

Krajem godine Jesus Navas će se povući iz profesionalnog nogometa: “Kad...

0
Aktualni europski prvak sa španjolskom reprezentacijom Jesus Navas odlučio se krajem ove godine oprostiti od aktivnog igranja nogometa.Htio je to učiniti ljetos nakon što...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!