NaslovnicaVijestiChelsea doveo novo pojačanje

Chelsea doveo novo pojačanje

Chelsea je kasno sinoć ozvaničio dolazak Nonija Maduekea iz PSV Eindhovena, koji je plaćen 35 milijuna eura. Ovo je 14. pojačanje londonskog kluba od dolaska Todda Boehlyja na Stamford Bridge, a iznos potrošen u tom razdoblju je 460,5 milijuna eura.

Samo u prethodnih 20 dana Chelsea je doveo 6 igrača i na njih potrošio 178,5 milijuna eura. Timovi iz La Lige potrošili su 22,1 milijun eura, Ligue 1 16,6 milijuna, Bundeslige 34 milijuna i Serie A 9 milijuna, što je ukupno 81,7 milijuna eura.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

S 20-godišnjim krilnim igračem potpisan je ugovor na 7,5 godina, uz opciju produljenja na još jednu sezonu.

“Chelsea je najbolji klub u Londonu. Stvarno mi je drago što sam se pridružio jednom od najboljih klubova na svijetu. Povratak u Englesku i igranje u Premiershipu za mene je san”, rekao je Madueke koji je prošao kroz omladinske škole Tottenhama i Crystal Palacea.

Madueke je u PSV stigao prije 4,5 godine i za prvu momčad nizozemskog velikana odigrao je 80 utakmica, zabio 20 golova i upisao 14 asistencija.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!