NaslovnicaVijestiČetiri utakmice na Euru danas: Velikani osiguravaju prolaz, Srbija mora slaviti

Četiri utakmice na Euru danas: Velikani osiguravaju prolaz, Srbija mora slaviti

Europsko prvenstvo u nogometu nastavlja se danas s čak četiri utakmice na rasporedu, koje će pružiti odgovore na mnoga pitanja o sudionicima nokaut faze.

Prvo će se rasplesti grupa D, gdje se od 18:00 sati sastaju Francuska i Poljska te Nizozemska i Austrija. Susret između Francuske i Poljske bit će praktično revijalan jer su Francuzi, s obzirom na rasplet ostalih grupa i četiri osvojena boda, već osigurali plasman u osminu finala. Ostaje samo pitanje s koje će pozicije u nokaut fazu. S druge strane, Poljska se s dva poraza već oprostila od turnira, jer ne može na treće mjesto zbog lošijeg međusobnog omjera s Austrijom, jedinom reprezentacijom s kojom se može bodovno izjednačiti.

I Nizozemci i Austrijanci igrat će rasterećeno. Nizozemska je, baš kao i Francuska, osvojila četiri boda i samo je pitanje s koje će pozicije nastaviti natjecanje, a vjerojatno će im se pridružiti i Austrija s obzirom da već imaju dvije trećeplasirane selekcije iz drugih skupina koje su trenutno lošije nego ona (Mađarska i Hrvatska). U noćnim utakmicama skupine C bit će znatno uzbudljivije jer je sve još otvoreno. U posljednjem kolu susreću se Danska i Srbija te Engleska i Slovenija. Engleska ima četiri osvojena boda, Danska i Slovenija po dva, dok je u igri i Srbija koja ima jedan osvojeni bod.

Englezi su već osigurali prolazak u osminu finala, a uz bod ili pobjedu večeras bi im se pridružile Danska i Slovenija. Računica za Srbiju je jasna. Samo pobjeda vodi izravno u drugi krug. U slučaju neriješenog rezultata postoji šansa za daljnji plasman, ali tada bi se moralo poklopiti još nekoliko rezultata.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!