NaslovnicaVijestiCarragher: Real je vjerovao da je doveo najboljeg igrača na svijetu, a...

Carragher: Real je vjerovao da je doveo najboljeg igrača na svijetu, a zapravo su ga cijelo vrijeme imali u momčadi

Najzanimljivija utakmica Lige prvaka u utorak bila je između prošlogodišnjih finalista, Real Madrida i Borussije Dortmund. Iako je Dortmund imao prednost od 2:0 na poluvremenu, Real je uspio preokrenuti rezultat i slaviti s uvjerljivih 5:2, ponajviše zahvaljujući sjajnom hat-tricku Viniciusa.

Luka Modrić je za Real igrao do 71. minute, a Vinicius je za svoj nastup zaradio savršenu desetku prema ocjenama Sofascorea.

“Trener mi uvijek govori da mogu pružiti još više. Imam 24 godine i želim ostati ovdje zauvijek. Želim vratiti ovoj momčadi koja mi je pružila sve. Sretan sam što navijači skandiraju moje ime zbog Zlatne lopte, a mogućnost da zabijam golove za njih je ispunjenje sna”, rekao je Vinicius nakon utakmice.

Svojom igrom oduševio je i Jamieja Carraghera, bivšeg nogometaša Liverpoola i sadašnjeg stručnog analitičara CBS-a.

“U Realu su mislili da su kupili najboljeg igrača na svijetu, a zapravo su ga već imali u momčadi”, izjavio je Carragher, aludirajući na dolazak Kyliana Mbappea.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!