NaslovnicaVijestiBrojna i velika imena u najslabijem sastavu Real Madrida svih vremena: Srbin...

Brojna i velika imena u najslabijem sastavu Real Madrida svih vremena: Srbin i Bosanac u prvih jedanaest!

Madridski list AS sastavio je najgoru jedanaestoricu Real Madrida svih vremena. Odabrao je igrače koje je klub kupio i kojima je pruženo dovoljno prilike da se dokažu.

Real Madrid kupuje

Madridski list AS pozabavio se odabirom najgore jedanaestorice Real Madrida svih vremena, vodeći računa o dva kriterija – odabrao je igrače koje je klub kupio, a također je odabrao one koji su odigrali dovoljno utakmica da se mkogu još temeljitije procijeniti.

Vanredne mjere vuku vanredne poteze: FIFA sprema veliku promjenu u pravilima nogometa!

Izbor je uključivao niz zanimljivih imena poput Antonio Cassana ili Bosanca Elvira Baljića, koji je za kratko vrijeme bio i najskuplji igrač Reala u povijesti kluba. Pored njih dvojice tu je još i Srbin Predrag Spasić koji je godinu dana proveo u Realu te Julien Faubert koji vjerovatno ni sam ne zna kako je završio u Realu.

Najgora jedanaestorica u povijesti Real Madrida

Golman: Albano Bizarri

Defanzivci: Carlos Diogo, Jonathan Woodgate, Fabio Coentrao i Predrag Spasić

Vezni igrači: Julian Faubert, Thomas Gravesen, Pablo Garcia

Napadači: Royston Drenthe, Elvir Baljić, Antonio Cassano

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!