NaslovnicaVijestiBrazilski nogometaš Roberto Firmino postao svećenik: "Sada imamo još jednu odgovornost"

Brazilski nogometaš Roberto Firmino postao svećenik: “Sada imamo još jednu odgovornost”

Brazilski nogometaš Roberto Firmino objavio je na društvenim mrežama da je postao evangelistički svećenik. Posveta je održana prošle nedjelje u njegovom rodnom gradu Maceiu u crkvi Manah, koju je osnovao prije tri godine zajedno sa suprugom Larissom Pereirom te svećenicima Jairom Fernandesom i Keilom Medeirosom.

“Tri godine Manah crkve. Kakva nezaboravna noć. Otkad smo upoznali Krista, želimo da ljudi upoznaju tu ljubav. Sada imamo još jednu odgovornost: biti svećenici”, napisao je 32-godišnji centarfor na društvenim mrežama.

Crkva Manah ima dva hrama u Engleskoj, gdje je Firmino proveo osam sezona igrajući za Liverpool. Trenutno igra za Al-Ahli, a s Redsima je osvojio Ligu prvaka, dok je s Brazilom uspio doći do Copa Americe.

Zabio je 17 golova u 55 utakmica za Brazil i sudjelovao na Svjetskom prvenstvu 2018. godine u Rusiji, dok je sljedeće godine osvojio Copa Americu u Brazilu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!