NaslovnicaVijestiBorussia Dortmund dovodi zvijezdu Chelseaja na posudbu!

Borussia Dortmund dovodi zvijezdu Chelseaja na posudbu!

Chelseajev Hakim Ziyech bi mogao biti posuđen u siječnju, a njemački klub Borussia Dortmund je među zainteresiranim klubovima.

Marokanski napadač se mučio ove sezone pod vodstvom Thomasa Tuchela, nakon što je započeo samo dva dosadašnja meča u Premier ligi.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ziyech se preselio na Stamford Bridge 2020. uz naknadu od 38 milijuna funti, stigavši ​​s golemom reputacijom iz Nizozemske nakon što je dugi niz godina bio Ajaxov kreativac.

Samo 17 nastupa u Premier ligi kasnije, pošteno je reći da još nije ispunio očekivanja koja je pokazao još u Erediviziji.

Do sada ove sezone njemački menadžer Tuchel se uglavnom oslanjao na Kaija Havertza, Masona Mounta i Calluma Hudsona-Odoia.

Čak i kada su Romelu Lukaku i Timo Werner prošli mjesec zadobili ozljede, Ziyech se još uvijek mučio da uđe u prvi tim.

Imajući to na umu, neki izvještaji povezuju 28-godišnjaka sa odlaskom iz zapadnog Londona.

Prema njemačkom Bildu, Borussia Dortmund mogla bi biti jedan od klubova koji čekaju na potpisivanje kreativnog veznjaka – ako bude stavljen na raspolaganje.

Najlogičniji odlazak u siječnju bila bi privremena posudba, jer bi Ziyechova primarna motivacija za to, prema Bildu, bila pokušaj povratka u reprezentaciju Maroka uoči Svjetskog prvenstva 2022. godine.

Bivša zvijezda Ajaxa nije pozvana od lipnja, uglavnom zbog nedostatka angažmana u prvoj momčadi Chelseaja.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!